Over Ons

Bottlesonline.nl is opgericht in februari 2012 door Jens Hoogstad, Bart Hoogstad en Aswin Polmann. Bottles-online is niet zomaar een wijnwebshop zoals alle andere wijnsites, maar uniek in zijn soort.

Voordat we hier dieper op ingaan willen we ons eerst even kort voorstellen

Jens Hoogstad

Eigenaar en directeur van Royal Hotels. Sinds 2009 gediplomeerd Vinoloog van de Wijnacademie® en Registervinoloog®. Naast het beheren van onze bedrijven ben ik verantwoordelijk voor het wijnprogramma van restaurant BOTTLES te Sas van Gent, sommelier, adviseur en wijndocent. Het assortiment van Bottles-online is door mij beoordeeld en samengesteld. Graag wil ik mijn gasten ook thuis laten genieten van de streng geselecteerde wijnen die wij dagelijks in BOTTLES schenken. Het is mijn passie om iedere slok, ieder glas en iedere fles met U te delen

Bart Hoogstad

Eigenaar en directeur van Royal Hotels, Restaurant BOTTLES en Restaurant De Parel. Afgestudeerd hotelmanagement in Brussel, daarna (chef)kok in onze restaurants, tegenwoordig bezig met het dagelijks bestuur van onze hotels en restaurants. Als grote wijnliefhebber samen met Jens en Aswin Bottles-online opgestart waar ik voornamelijk de financiële kant voor mijn rekening zal nemen, desalniettemin zal er een hoop geproefd moeten worden.

Aswin Polmann:

Na 15 jaar te hebben gewerkt bij de Rabobank Terneuzen-Sas van Gent als DSI beleggingsspecialist, heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik werk momenteel bij www.beslist.nl, de grootste prijsproduct vergelijkingssite van Nederland, waarbij ik voornamelijk de Belgische markt behandel, namelijk www.beslist.be. Om meer affiniteit te krijgen met e-commerce ben ik samen met mijn compagnons deze wijnwebsite Bottles-online gestart. Mijn taken bij Bottles-online liggen voornamelijk op het gebied van de e-commerce.

Waarom is onze site uniek?

Wijn moet je proeven! Daarom sluiten wij bij onze website restaurants aan. Deze restaurants fungeren als proeflokaal en zijn onze ambassadeurs. Hier kunt U onze wijnen proeven en direct via de website kopen. De link naar de site wordt gemaakt via een QR code. Zo kunt u tijdens een avondje uit eten, lekkere wijnen drinken en indien u deze ook thuis wilt nuttigen, direct in het restaurant via uw mobiele telefoon of het internet bestellen. Wel zo gemakkelijk.

Onze missie is dan ook om van Bottles-online een website te maken, waarbij de consumenten op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier wijn via Bottles-online kunnen kopen. Niet zomaar een fles wijn, maar wijn van hoge kwaliteit met een goede kwaliteit-prijs verhouding, geselecteerd door Vinoloog Jens Hoogstad. Niet alleen via de website, zoals alle andere wijnsites dit aanbieden, maar ook via aangesloten restaurants.

Wij bieden kwalitatief zeer goede wijnen aan tegen een interessante en eerlijke prijs. Het is niet ons hoofdberoep en winst maken is niet ons hoofddoel. Het is de bedoeling dat we met Bottles-online onze kennis op het gebied van de E-commerce verhogen en de deskundigheid die wij hebben op het gebied van wijnen aan u overbrengen. Ons assortiment bestaat uit topwijnen in ieder prijscategorie en zijn afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de gehele wereld. Ons assortment zal worden uitgebreid met wijn-accessoires en diensten zoals bijvoorbeeld wijncursussen, welke worden verzorgd door Jens Hoogstad in Restaurant Bottles te Sas van Gent.

In Sas van Gent (Zeeuws Vlaanderen) aan de Gentsestraat 12 bij Restaurant Bottles kunt u uw wijn ook ophalen. Als u hier niet in de gelegenheid voor bent of dat de afstand het niet toe laat, verzenden wij uw bestelling geheel gratis binnen Nederland en België. Naar andere landen wordt er ook verzonden maar zullen de verzendkosten in overleg worden bepaald. Wij verzenden uw bestelling zo spoedig mogelijk. U moet hierbij denken aan 3 tot 5 werkdagen, maar het zou ook kunnen dat het de volgende dag in huis is, afhankelijk van voorraad en tijd en de medewerking van de verzender. Indien u een bestelling op een bepaald tijdstip zeker wilt hebben, neem dan even contact met ons op dan regelen we dat in overleg.

Bottles-online biedt u de meest gebruikelijke en veilige betalingsmethoden aan, zoals Ideal, Maestro, Visa en Mastercard. Ook kunt u de betaling middels een overschrijving via uw eigen bank regelen of cash bij levering. Indien er problemen, vragen en of opmerkingen zijn omtrent de site, de levering, de betaling of een andere zaak, neem gerust contact met ons op.

Ga naar de site en laat u verrassen!