Klantendienst

Account beheer

Bestellen

Verzending

Betalen

Retourneren

Klachten

Technische zaken

Hoe maak ik een account aan?
In de linker bovenhoek staat een link met “mijn account”. Klik op deze link en in het linker blok klikt u op de groene button op “Account aanmaken”. Vervolgens vult u uw gegevens in. De velden gemarkeerd met een rood sterretje zijn verplicht. De velden zonder sterretje zijn optioneel.
Hoe moet ik inloggen?
In de linker bovenhoek staat een link met “mijn account”. Als u reeds een account heeft kunt u in het rechterblok middels uw e-mailadres en wachtwoord en vervolgens op de groene button “inloggen” te klikken inloggen en vervolgens uw bestelling plaatsen door naar de site te gaan.
Hoe moet ik bestellen?
Nadat u bent ingelogd of een account hebt aangemaakt kunt u middels het selecteren van de wijnen, de wijnen in uw mandje plaatsen door op de groen button te klikken “In mandje”. Vervolgens kunt u nog verder gaan met winkelen of afrekenen. Door op de groene button “Ga door met afrekenen” te klikken doorloopt u nog maar 5 stappen (factuuradres/afleveradres/verzendmethode/betaalmethode en controleer uw bestelling) om uw bestelling af te ronden.
Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
Wij verzenden uw bestelling zo spoedig mogelijk. U moet hierbij denken aan 3 tot 5 werkdagen, maar het zou ook kunnen dat het de volgende dag in huis is, afhankelijk van voorraad en tijd en de medewerking van de verzender. Indien u een bestelling op een bepaald tijdstip zeker wilt hebben, neem dan even contact met ons op dan regelen we dat in overleg.
Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
In Sas van Gent (Zeeuws Vlaanderen) aan de Gentsestraat 12 bij Restaurant Bottles kunt u uw wijn ook ophalen. Laat wel even van te voren weten wanneer u erom komt zodat we het voor u klaar kunnen zetten.
Ik ben niet vaak thuis. Kan mijn bestelling ook elders worden afgeleverd?
Bottles-online biedt u de mogelijkheid om bij uw bestelling een ander afleveradres dan uw woonadres in te geven.
Wat gebeurd er als ik niet thuis ben als het pakket wordt aangeboden?
Pakketten worden aangeboden tussen 9 en 17 uur door TNT pakketdienst, wij weten echter niet op welk tijdstip. Het is geen probleem als u niet thuis bent, in de meeste gebieden in Nederland wordt een pakket op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Mocht u dan ook niet thuis zijn, dan kunt u het afhalen op het postkantoor met een afhaalbewijs van de postbode. Het adres van het postkantoor staat op het afhaalbewijs dat u ontvangt van de postbode. Let er wel op dat u zich moet legitimeren bij het afhalen. U dient het pakket overigens wel binnen een week af te halen.
Welk privacy beleid hanteren wij?

Voor wijn, champagne, wijn accessoires, maar ook wijncursussenbent u bij Bottles-online aan het goede adres. Bottles-online hanteert een strikt privacybeleid. Er mag bij de bezoekers van Bottles-online geen misverstand bestaan over de veiligheid van de bij ons bekende klantgegevens.
Voor de uitgebreide versie kunt u steeds in de Algemene Voorwaarden kijken.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
U betaalt geen verzendkosten ongeacht de omvang of het bedrag bij Bottles-online. Ook kunt u het gratis komen ophalen bij restaurant Bottles, Gentsestraat 12 te Sas van Gent
Op welke wijze kan ik bij Bottles-online betalen?
Onze facturen zijn allen betaalbaar tijdens het bestelproces via VISA of MASTER card en IDEAL. Daarnaast is het ook mogelijk om voor overschrijving te kiezen en kunt u ook contant in het restaurant Bottles te Sas van Gent betalen of bij aflevering. 
Kan ik mijn bestelling retourneren?
Wanneer u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over ons product dan kunt u het retour sturen. U kunt de wijnen afgeven bij Restaurant Bottles in Sas van Gent of terugsturen naar Bottles-online BV, Gentsestraat 12, 4551 CC te Sas van Gent binnen 2 weken na ontvangst van het pakket. Na correcte ontvangst stort Bottles-online BV het aankoopbedrag z.s.m. op uw rekening. 
Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?
Ondanks dat wij volledig achter de kwaliteit staan van ons product en de zorg die wij besteden aan het goed afleveren van ons product, is het mogelijk dat u niet tevreden bent over het product of de dienstverlening. Stuur dan een mail naar info@bottles-online.com met uw contactgegevens en uw klacht wordt zo snel mogelijk correct afgewikkeld.
Wat zijn de systeemvereisten voor Bottles-online?
De website van Bottles-online is toegankelijk met elke bekende browser zoals Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari,... Helaas brengt de grote verscheidenheid van browsers moeilijkheden met zich mee waardoor kleine verschillen in weergave kunnen voorkomen. Toch doen we ons best om ervoor te zorgen dat dit uw winkel ervaring niet in het gedrang brengt. Zou dit ondanks alles toch het geval zijn, kunt u ons steeds hiervan op de hoogte brengen waarbij wij zo snel mogelijk ervoor zullen zorgen dat het ongemak verdwenen is. Ga hiervoor naar de contactpagina en stuur ons een mail.
Op welke sites / extensies kunt Bottles-online vinden?
Om geen verwarring te krijgen met verbindingstekens, hebben we de volgende domeinnamen geregistreerd: www.bottles-online.com, www.bottles-online.nl , www.bottles-online.be maar ook www.bottlesonline.nl en www.bottlesonline.be .Nederlandse en Belgische klanten die op de .com komen worden automatisch doorgeleid naar de extensie van het land waar u internet. Met andere woorden een Belgische klant gaat via de .com wordt doorgeleid naar www.bottles-online.be. De domeinnamen zonder verbindingsstreepje leiden rechtstreeks door naar de site met verbindingsstreepje. U merkt voor de aankoop van uw wijn overigens niets van. Alle sites zijn van ons en uw bestellingen komen op één centraal punt terecht.
Problemen?
Indien er zaken zijn waar u geen antwoord op heeft, neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via info@bottles-online.com. Wij wensen u in ieder geval een prettige dag met veel plezier en genot en vertrouwen erop dat u van onze producten zult genieten. Proost!